fredag 4. mai 2012

Vacances de printemps

Har nå vært på skolen den siste uken, etter å hatt 2 uker med "vårferie"! Denne uken på skolen hadde vi kun 4 skole dager pga. 1. mai er fri dag her også. Neste uke har vi kun 4 dager på skolen, og uken etter har vi kun 3! Deretter er det kun 3uker igjen med skole før jeg skal hjem til mitt kjære Norge! WHAT?! Hvor ble tiden av?! Føltes som om jeg aldri skulle hjem....og nå er straks hele eventyret over! Og det er jo såå mye jeg må gjøre før jeg drar hjem! Hva med vennene mine? Jeg vil ikke forlate de! Har planer om å komme tilbake på besøk, men å fortsette livet mitt i Norge uten å se de daglig blir veldig rart!


Séol (fra sør-korea) og meg
Jeg har kjøpt meg nye solbriller! Merke: D&G


Dessuten må jeg prøve-pakke snart, for å finne ut hvordan jeg gjør det med all bagasjen. Om jeg skal sende noe i posten, kjøpe et ekstra kolli eller rett og slett ha masse overvekt. Men det er ikke bare det som er problemet, jeg vet ikke om jeg har plass til alt! Og det hele gjør meg litt stressa. Jeg må også kjøpe med noen gaver til de hjemme, og det vil si at det blir mindre plass! Vel, jeg har allerede kjøpt noen, men er selvfølgelig ikke ferdig. Blir veldig stressa av det der! Vanskelig å føle at man ikke har helt kontroll over ting!


I ferien fikk jeg besøk fra Norge! Pappa, bestemor og bestefar kom en tur (les: en uke)! Vi hadde det kjempe koselig og besøkte diverse steder. Kjempe fint å vise dem "byen min"! Vi leide to leiligheter i utkanten av Bordeaux + at vi også hadde leiebil! Med GPS, som pappa tok med seg fra Norge, ble det lett å finne frem! Kremt....av og til hvertfall :) Pga. leilighetene så kunne vi lage mat selv, noe jeg synes var ekstra koselig! Spise laaange frokoster og like lange middager :-) Dette er noe jeg savner veldig ved Norge!

De siste mnd. har jeg også møtt noen kjempe flotte mennesker her nede! Og det er utrolig synd jeg ikke fikk møtt de i starten av året, slik at jeg får bli enda bedre kjent med de.... 0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...